Nieuws

Een stukje geschiedenis

Juli 1998:

Een elftal van jongeren en jongvolwassenen van een plaatselijke vereniging steken de koppen bij elkaar om zelf een groep op te starten die veel mogelijkheden biedt en vooral met als hoofddoel te "dansen". Hun namen: Jo Berkein, Jessy Pauwels, Leen Van Ingelghem, Nan Keppens, Evi en Line Soetens, Karolien Janssens, Sandy en Silke Van Wabeke, Mark Verbruggen en Linda Vernie.


September 1998:

Zij richten de feitelijke vereniging op met de naam Team Get Wild, geïnspireerd door een nummer van de New Power Generation (Prince) uit 1985 waarop de dansers reeds voordien regelmatig dansten en waarvan de titel "Get Wild" heel toepasselijk was op de "wilde uitspattingen" van de oprichters. "Team" mocht niet ontbreken om het aspect van samen dansen en samenwerking te benadrukken. Sindsdien kende Team Get Wild - vanaf april 2004 - vzw, met Dirk De Boeck als vervangend bestuurslid voor Jo Berkein, al grote successen tijdens verschillende evenementen, zoals de carnavalstoet in Aartselaar, hun prachtige shows, wedstrijden, thema diners, ... Het organisatietalent van Ricky Francken bleek hiertoe een onmiskenbare aanwinst.

Ondertussen is Team Get Wild, dankzij volharding van de Familie Francken, Mark Verbruggen en Linda Vernie en dankzij de inzet van nieuwe vrijwilligers en leden uitgegroeid tot een gevestigde waarde binnen de regio Rupel en Antwerpen.

Op de site van onze Sportfederatie vindt u meer over de aansluiting, voordelen, opleidingen, wedstrijden enz. www.dansliga.be


Terug naar Nieuws